Pisica lui Dalai Lama și cele patru lăbuțe ale succesului spiritual

Coperta unu
Editura ATMAN - 247 pagini
0 Recenzii
Recenziile nu sunt verificate, dar Google caută conținutul fals și îl elimină atunci când îl identifică

Pisica lui Dalai Lama a revenit: neastâmpărată, vanitoasă – și la fel de încântătoare ca întotdeauna!

Atunci când apropiaților lui Dalai Lama li se dă sarcina de a-i pune la dispoziție Sfinției Sale o carte pe care să o poată oferi în dar vizitatorilor săi, un voluntar neașteptat își întinde lăbuțele. Cartea ar trebui să sintetizeze cele patru elemente-cheie ale budismului tibetan și, foarte important, să transmită cât de profund liniștitor este să te afli în prezența Sfinției Sale. Și cine ar putea face asta mai bine dacă nu felina sa preaiubită?

Prin întâlnirile cu oaspeți celebri și prin propriile aventuri fascinante, Pisica lui Dalai Lama explică toate cele patru teme-cheie, nu atât ca idei, cât ca practici concrete. Dacă ai căutat vreodată o sinteză a înțelepciunii budiste, chiar și dintr-o sursă neobișnuită, cu botic umed, mustăcioare și blăniță, atunci fix aceasta ar putea fi cartea care să te facă să torci!

 

Ce spun oamenii - Scrie o recenzie

Nu am găsit nicio recenzie în locurile obișnuite.

Cuprins

Secțiunea 1
Secțiunea 2
Secțiunea 3
Secțiunea 4
Secțiunea 5
Secțiunea 6
Secțiunea 7
Secțiunea 8
Secțiunea 9
Secțiunea 10
Secțiunea 11
Secțiunea 12
Secțiunea 13
Drept de autor

Termeni și expresii frecvente

Despre autor

David s-a născut în Zimbabwe, a făcut studii la Universitatea Rhodes din Africa de Sud și a trăit la Londra timp de zece ani. Este căsătorit și stabilit în Perth, Australia.

Este faimos pentru seria Pisica lui Dalai Lama (Pisica lui Dalai Lama, Arta de a toarce, Puterea lui miau și mai noua Cele patru lăbuțe ale succesului spiritual), Magicianul din Lhasa, cât și pentru cărțile Budism pentru oameni ocupați, De ce mindfulness este mai bun decât ciocolata, Puterea transformatoare a compasiunii și altele. Toate au fost traduse în mai multe limbi. 

Informații bibliografice