Un Weekend Si o Viata: Tablete Si Insemnari

Coperta unu
CreateSpace Independent Publishing Platform, 19 iul. 2018 - 104 pagini

One Weekend and One Life. Short Essays and Notes

This book is in Romanian. It gives the author's outlook on life in short essays and notes.

Această ediție a cărții este publicată special pentru românii din diaspora.
Citiți cărți în limba română! Veți fi mai aproape de casă, de țară.
Comandați cartea de pe site-ul Amazon corespunzător țării în care locuiți și nu veți plăti transportul internațional.

Un weekend și o viață. Tablete și însemnări de Louana Popovici cuprinde foarte interesante gânduri și opinii, dovedind înclinația naturală spre filozofie și meditație a autoarei.
Iată ce ne spune Louana Popovici în primele pagini ale cărții:

Urmează să parcurgi niște pagini pe care le-am conturat în diverse momente ale vieții mele: după eșecuri, când mă simțeam tristă, când iubeam, când încercam să mă înțeleg sau pur și simplu când voiam ca tot ce simt și gândesc să ajute și alte persoane care treceau poate prin aceleași lucruri; momente în care mă simțeam neînțeleasă sau momente în care încercam să înțeleg prin ce treceau oamenii din jurul meu. Am scris uneori zâmbind, alteori furioasă sau pur și simplu tristă. Dar am scris. Unii ar crede că scrisul mi-a fost refugiu, eu îl văd ca și medicament. Cartea pe care urmează să o răsfoiești aparține unui om simplu, care a greșit des, a trăit însetat de frumos, un om care încă se străduiește să învețe zi după zi și, mai ales, aparține unui om ca tine.
Am ales să-mi pun sufletul între rânduri și mi-am așezat gândurile pe hârtie: uneori stângaci, alteori într-un fel definit de fantezie, dar de fiecare dată, sincer. Nu am putut scrie nicicând despre lucruri pe care nu le-am simțit sau prin care nu am trecut. Nu te aștepta să găsești lucruri scrise în urma unor studii elaborate sau să citez din literatura de specialitate - e o carte scrisă de un om simplu care speră ca prin câteva cuvinte să te facă să simți că nu ești singur.
Citește această carte când nu reușești să te înțelegi, când simți că te îndrăgostești, când te simți pierdut după o despărțire, sau când pur și simplu cauți un zâmbet.
Ceea ce vreau să reții e că nu ești singur. Și orice ți se pare că e lipsit de soluție acum, ai încredere în mine, se va rezolva.

Aceasta e povestea mea, formată din frânturi de idei, vise, gânduri și emoții. Nu e un roman cu o protagonistă, o poveste cu intrigă și final fericit. Vei întâlni aici un tumult de sentimente, fragmente din viață, emoții diferite și multe întrebări la care mi-am găsit răspunsul sau încă îl mai caut.
Vei râde, te vei întrista, vei zâmbi sau poate vei rămâne indiferent.
Aceasta e povestea mea, sau poate chiar a ta. Începem?

Louana Popovici

Comandați cartea acum și... lectură plăcută!

Ce spun oamenii - Scrieți o recenzie

Nu am găsit nicio recenzie în locurile obișnuite.

Alte ediții - Afișați-le pe toate

Informații bibliografice