Învățăturile toltece, volumul IV: Bura Rânduielii Dragonului

Coperta unu
Editura Corb Alb, 22 aug. 2021

„Drept rezultat al feedbackului primit de la cititorii primelor două cărți (n. tr.: este vorba despre volumele I și II), este necesar să fie subliniat că nu toți toltecii sunt la fel, și nici fiecare persoană ucenică a Căii Luptătorului nu este neapărat un toltec. Având în vedere faptul că toltecii sunt păsări solitare de foarte mult timp, nu este deloc surprinzător faptul că lumea în general știe foarte puțin, spre deloc, despre noi și despre activitățile noastre. De fapt, o parte dintre cei puțini care au auzit de noi au ajuns să ne considere ca fiind nimic altceva decât un mit, în timp ce o altă parte, cei care au ajuns să cunoască despre noi prin cărțile scrise de … ceilalți scriitori actuali …, toți descriu tradiția toltecă din punct de vedere al practicilor vrăjitoriei. Și totuși, adevăratul toltec nu este un bărbat sau o femeie care se interesează de vrăjitoria care astăzi generează atâta curiozitate.

Toltecii sunt bărbați și femei ai cunoașterii și, deși cunoașterea noastră nu ar fi completă dacă nu am avea-o și pe cea a vrăjitoriei, trebuie să subliniez că practicile de vrăjitorie formează doar un mic fragment din vastitatea cunoașterii noastre. Mai mult, adevărații tolteci știu că vrăjitoria nu (con)duce oamenii la libertate, ci în schimb, (con)duce la menținerea înrobirii lor. …

Omul adevărat, microcosmosul macrocosmosului, este într-adevăr o ființă solară, și prin urmare, când în cele din urmă ființa umană a ajuns la un punct în evoluția sa, în care propria sa natură interioară adevărată poate începe să se manifeste înlăuntrul vieții în planul fizic dens, atunci, la fel ca și progenitorul său, miezul interior al ființei umane începe să-și focalizeze intenția și începe să adune în jurul său ceea ce se numește Bura Rânduielii Dragonului. Acesta este începutul adevăratului om, acea creatură magică care are întreg potențialul și puterea unei adevărate stele.”

Cuprins Volumul IV:

PARTEA ÎNTÂI: VISUL

Capitolul 1: Cele patru postulate pentru a face stalking

Capitolul 2: Controlarea nebuniei

PARTEA A DOUA: REGULA STALKERULUI

Capitolul 3: Trezirea în vis

Capitolul 4: Onoarea luptătorului

Capitolul 5: Intrarea în necunoscut

Capitolul 6: Deplasarea focalizării

Capitolul 7: Pieptănarea umbrelor

Capitolul 8: Dincolo de vălul timpului

Capitolul 9: Nebunia indentității

PARTEA A TREIA: LUMEA VRĂJITORILOR

Capitolul 10: O scurtă privire asupra celei de-a patra dimensiuni

Capitolul 11: Cele douăzeci și unu de nestemate

 

Pagini selectate

Cuprins

Secțiunea 1
Secțiunea 2
Secțiunea 3
Secțiunea 4
Secțiunea 5
Secțiunea 6
Secțiunea 7
Secțiunea 8
Secțiunea 13
Secțiunea 14
Secțiunea 15
Secțiunea 16
Secțiunea 17
Secțiunea 18
Secțiunea 19
Secțiunea 20

Secțiunea 9
Secțiunea 10
Secțiunea 11
Secțiunea 12
Secțiunea 21
Secțiunea 22
Drept de autor

Termeni și expresii frecvente

Informații bibliografice