Norocul și Ghinionul

Coperta unu
Claudia Donca, 12 feb. 2015 - 51 pagini

 Oamenii de care avem nevoie ne sunt trimisi de ingerii pazitori exact atunci cand trebuie, pentru ca minunile sa se intample pentru cei care sunt capabili si mai ales, vor sa manifeste BINELE. Iar cei din jur se vor mira si vor exclama: -Ce NOROC a avut! 

 
 Dar noi stim de acum incolo ca NOROCUL atat de necesar este raspunsul de SUS la acea zi mohorata in care noi am zambit din suflet unui om descurajat, la bunatatea si incurajarile pe care le-am aratat celor care se afla in suferinta, la acel catelus pe care l-am magaiat si hranit cand nimeni nu avea timp de el, la acea zi de trafic infernal cand am lasat sa treaca inaintea noastra pe acel batran care nu se putea incadra in coloana de masini, la fiecare gand, vorba si fapta BUNA facuta de noi candva!
 

Ce spun oamenii - Scrieți o recenzie

Nu am găsit nicio recenzie în locurile obișnuite.

Cuprins

CAPITOLUL I GANDURILE
CAPITOLUL II VORBELE
CAPITOLUL III FAPTELE
CAPITOLUL IV EMOTIILE
CAPITOLUL V SENTIMENTELE
CAPITOLUL VI GANDIREA POZITIVA
CAPITOLUL VII A FACE BINE
CAPITOLUL VIII CONCLUZII
INCHEIERE
Despre autor
Drept de autor

Termeni și expresii frecvente

Despre autor (2015)

 Claudia Nita Donca este absolvent ASE si detine o diploma "Professional Diploma in Marketing" - Comunicare, Strategie, Management si Cercetare, in Marea Britanie.

Cu 10 ani in urma a inceput cautarile spirituale, accesând si cunoasterea care vine din interior.

Maestru Reiki, Karuna, Gendai, Shamballa, Melchisedec, Radiestezie, folosind capacitatile de comunicare pe care le-a dezvoltat cu timpul, Claudia si-a propus sa aplice si sa ofere cunoasterea acumulata celor care au nevoie de ea, celor care doresc sa creasca spiritual.

Informații bibliografice