Tot ce trebuie sa stii despre barbati: Cuplurile zodiilor

Coperta unu
3 iul. 2020 - 321 pagini

O carte pe care știu că o așteptai, o carte plină de substanță îți stă de acum la dispoziție pentru a veni în întâmpinarea cuplului tău și a posibilele neînțelegeri despre partener sau despre relație sau despre diferitele mistere umane, spirituale sau de dragoste.

Te invit să pătrunzi alături de mine în esența lucrurilor și să îți schimbi viziunea asupra partenerului tău, bărbatului tău interior dar și asupra poveștii și experiențelor tale de dragoste.

Preferabil să citești cu sufletul și să integrezi apoi informația cu mintea. 

Noi toți suntem suma finală a relațiilor noastre. Pentru aceasta, iată, recomandarea mea pentru tine este de a citi pe rând la toate zodiile alături de care ai avut o poveste, mai ales acele povești neîmplinite și chiar și cele pe o perioadă scurtă de timp.

Poate că fiece istorie de dragoste prin care ai trecut și-a lăsat amprenta asupra ta sau poate ai rămas cu bagaje emoționale. Citind despre un fost ai putea să descoperi că ești încă blocată în acea relație și îl privești pe partenerul actual prin ochii celui din trecut. Că nu ești poate atentă la nevoile actuale, pentru că tu ești încă setată să găsești răspunsurile trecutului.

Așa încât, lucrează conștient să descoperi la prezent ceea ce ai suferit în trecut și astfel vei lăsa jos bagajele emoționale. 

De exemplu dacă ai avut o experiență de dragoste care te-a frustrat, o nereușită, un eșec sau o poveste toxică, tu probabil ești încă în labirintul acela și doar o parte din tine în prezent. Ia aminte și schimbă acest lucru acum și aici!

O altă recomandare este în raport cu bărbații: vei fi uimită să constați cât sunt ei de conectați și cu câtă acuratețe ei simt, chiar dacă nu conștientizează de ce sau de unde. 

Ai mai departe un material util pentru a descoperi ceea ce nici bărbatul tău nu știe despre el poate, un material la care poți fi receptivă și deschisă cu onestitate. Începi și citește cu primul partener pe care l-ai avut și încheie cu prezentul partener. Vei descoperi istoria iubirilor tale și a căutărilor tale sufletești și vei scrie și tu paginile - de data asta - la prezent pe care vei vrea să le transformi în istorie de iubire.

Îți mulțumesc pentru disponibilitatea ta de a citi și pentru onestitatea ta față de viață și față de valori. Dacă ai vibrat în iubire, atunci iubirea să îți călăuzează pașii mereu.

Mulțumesc drag cititor și dragă cititoare. Te rog profită de substanța rândurilor ce vor urma și mai ales de substanța iubirii reflectată în trupul, mintea și sufletul tău.Informații bibliografice